Перші зображення електричного кросовера Mitsubishi Airtek (Фото)

Японська марка Mitsubishi зважилася на відродження імені Airtek, з якого на початку 2000-х почалася історія успіху кросовера Outlander (саме так називалася перша покоління Outlander на японському ринку). Згодом Outlander в гібридній версії PHEV став піонером ери електрифікованих SUV і довгий час був найпопулярнішим PHEV в Європі.

Новий кросовер Mitsubishi Airtek поки що анонсований тільки для ринку Китаю. Це електромобіль класу SUV, спроектований спеціально для «електричних подорожей» – саме так описує майбутню модель сам виробник. Продажі кросу стартують в кінці 2021 року і це буде вже четверта спеціалізована модель Mitsubishi для КНР.

На даний момент ніяких технічних подробиць про Nitsubishi Airtek озвучено не було, однак приналежність виробника до мега-альянсу Renault-Nissan-Mitsubishi натякає, що Airtek може мати багато спільного з електричним кросовером Nissan Ariya. Якщо так, то під залізом новинки ховається потужність до 389 к.с., що дозволяє машині набирати 100 км/год менш, ніж за 5 секунд. Максимальна дальність ходу складе 480 км.

Випускати Mitsubishi Airtek будуть безпосередньо в Китаї на одній зі спільних підприємств японців з китайськими автовиробниками.


Не пропустіть