Great Wall представив пікап для найскладнішого бездоріжжя (Фото)

Концепт являє собою екстремальну версію вже знайомого пікапа Cannon

На міжнародному автосалоні в Шанхаї, який відкрився в понеділок, 19 квітня, концерн Great Wall презентував свій найбыльш екстремальний пікап.

По суті, це хардкорна модифікація вже знайомого пікапа Cannon (він же – Pao), яка отримала свою власну назву – Baja Snake. Концепт відрізняється доопрацьованою підвіскою, агресивним дизайном і просто гігантським дорожнім просвітом.

Пікап має дуже агресивну зовнішність – в основному, за рахунок нового «злого» бампера з оригінальним оформленням решітки радіатора і масивних розширювачів колісних арок. Бежевий кузов прикрашають чорні поздовжні смуги і тематичний візерунок. На оригінальні колісні диски «взута» позашляхова гума Toyo Open Country R/T.

Творці Baja Snake переробили підвіску, завдяки чому змогли збільшити дорожній просвіт на 50 міліметрів. Так, якщо у звичайного Cannon кліренс становить 232 міліметра, то у новинки – без малого 30 сантиметрів. Також у пікапа посилили шасі за рахунок застосування спортивних амортизаторів Fox Racing з 14 рівнями регулювання.

Салон теж був суттєво перероблений. Тепер він оброблений темною алькантарою з яскраво-помаранчевими вставками, що надає інтер’єру більш спортивний вигляд. Незмінним залишився лише силовий агрегат – все той же 2,0-літровий турбомотор потужністю 1 902 кінських сил. Втім, і тут було внесено одну невелику зміну – шноркель.