Офіційно представили хетчбек Volkswagen Polo нового покоління (Фото)

Автомобіль отримав переглянутий зовнішній вигляд і автопілот другого рівня.

Сьогодні компанія Volkswagen представила громадськості оновлений Volkswagen Polo 2021 модельного року. Новинка обзавелася переглянутими бамперами, світлодіодним оптикою, переробленими дверима багажника і деякими дизайнерськими рішеннями в стилі Golf VIII.

Крім оновленої зовнішності Volkswagen Polo 2021 отримав опціональний пакет Travel Assist, який об’єднує в собі адаптивний круїз-контроль і систему утримання в смузі. За даними виробника, пакет допомоги водієві є автопілот 2-го рівня.

У салоні оновленого Volkswagen Polo можна побачити сучасну мультимедійну систему з 6,5-дюймовим екраном в базі і 9,2-дюймовим, доступним в якості опції. Крім того модель обзавелася новим рульовим колесом і переглянутою панеллю приладів.

Моторна гамма новинки залишилася без змін: клієнтам пропонують тільки бензинові силові агрегати потужністю від 79 до 108 к.с. Повідомляється, що «заряджена» версія Polo GTI надійде в продаж трохи пізніше звичайних автомобілів. За попередніми даними, вартість базової комплектації оновленого Volkswagen Polo складе приблизно 19 000 доларів.


Не пропустіть