Оголошено офіційні ціни на новий Nissan Qashqai (Фото)

Відомі ціни на європейські версії нового Nissan Qashqai. В кінцевому підсумку кросовер отримає силовий агрегат E-Power, але поки опубліковані ціни на новий Qashqai з м’яким гібридом 1.3 TCe. Новинка буде доступна у європейських дилерів з літа.

Третє покоління Nissan Qashqai легко впізнається, але воно абсолютно нове до найдрібніших деталей. Автомобіль побудований на абсолютно новій платформі, технічній основі, яка, серед іншого, робить можливим появу гібридної технології E-Power. Qashqai E-Power завжди отримує електроживлення, але це не електромобіль. Qashqai E-Power з’явиться після потенційного успіху «звичайного» Qashqai, який спочатку буде доступний з помірно-гібридними бензиновими двигунами, які вже можна замовити у версії Premiere Edition.

Стартова ціна нового Nissan Qashqai становить 33 540 євро. За ці гроші буде доступна версія Visia з двигуном 1.3 DIG-T потужністю 140 к.с. і 240 Нм. 1.3 DIG-T завжди пов’язаний з м’якою гібридною системою, а це означає, що енергія, рекуперування під час накату або гальмування, зберігається в невеликій літій-іонній батареї і використовується для розгону, забезпечуючи додаткові 6 Нм на швидкості від 20 до 110 км/год максимум за 20 секунд. Цей мотор працює в парі з 6-ступінчастою механічною коробкою передач і переднім приводом.

Другий бензиновий двигун, який Nissan ставить на новий Qashqai Acenta, також є м’яким гібридом потужністю 158 к.с. і 260 Нм (270 Нм з автоматичною коробкою передач) того ж 1.3 DIG-T. Qashqai з 6-ступінчастою механічною коробкою передач коштує від 37 940 євро. Цей двигун також доступний з автоматичною коробкою передач Nissan Xtronicпо ціною от 39 940 євро.

Nissan пропонує новий Qashqai в безлічі версій. Асортимент починається з версії Visia, над яким стоять Acenta, N-Connecta, Tekna і Tekna Plus. Крім того, в прайс-листі Nissan також є чотири версії Business, орієнтовані на водіїв-бізнесменів (Business Access, Business Design, Business Premium і Business Executive).

Стандартна комплектація Nissan Qashqai Visia вже цілком пристойна. Хоча дана версія оснащена 17-дюймовими сталевими колесами з ковпаками, вона вже досить обладнана з точки зору систем безпеки. Система попередження про виїзд з смуги руху, комплексний адаптивний круїз-контроль, активне виявлення сліпих зон, розпізнавання дорожніх знаків і автоматичне дальнє світло – все це входить в стандартну комплектацію. Те ж саме стосується задніх парктроніків і панелі приладів з 7-дюймовим екраном.

Accenta додає 17 дюймові легкосплавні диски, камеру заднього виду, двозонний роздільний клімат-контроль, датчик дощу, безключовий доступ і інформаційно-розважальну систему з 8-дюймовим дисплеєм. Вище в лінійці знаходиться N-Connecta, версія з 18-дюймовими легкосплавними дисками, 360-градусною камерою, паркувальними звуковими сигналами спереду, а також 12,3-дюймовий цифровий екран приладів і 9-дюймову інформаційно-розважальну систему з навігацією.

Розмір коліс збільшується на дюйм з кожною версією, тому Tekna отримує 19-дюймові легкосплавні колісні диски. Ця версія також має такі переваги, як ProPilot (в поєднанні з автоматичною коробкою передач), світлодіодні матричні фари, електрична дверка багажного відділення, що відкривається без допомоги рук і індуктивний зарядний пристрій. Tekna Plus стоїть на 20-дюймових дисках, має світлодіодні протитуманні фари, скляний панорамний дах, дзеркало з електричним регулюванням і підігрів передніх сидінь з функцією масажу і велику аудіосистему Bose з десятьма динаміками.


Не пропустіть