Оновлений універсал Kia Ceed 2022 року помічений на тестах (Фото)

Корейська компанія продовжує роботи по оновленню лінійки моделей Ceed.

Оновлений універсал Kia Ceed вперше був помічений фотошпигунів під час дорожніх тестів. Ймовірно, новинка, як і інші моделі лінійки, в ході рестайлінгу отримає новітні технології, високий рівень безпеки і покращений дизайн, натхненний останніми дизайнерським напрямком Kia.

Нещодавно в Мережі були розсекречені фотографії оновленого Kia Forte/K3, автомобіля, який явно пов’язаний з модельним рядом Ceed, і ми можемо сказати, що Kia виконала хорошу роботу, так що ми можемо очікувати того ж від сімейства Ceed в Європі.

Оскільки це найперші шпигунські знімки фейсліфтинга, складно сказати про те, які зміни будуть внесені через складний камуфляж, але очікується поява нових двигунів, таких як 1.5 T-GDi, CVVD. 1.6 Turbo і ще не виключена більш потужна версія GT. Ймовірно, Kia також додасть свою інноваційну трансмісію IMT, інтелектуальну механічну коробку передач, яка вже має два варіанти: один з педаллю зчеплення, а інший – без неї.

Досить складно побачити, що ховається за важким камуфляжем, але зміни переднього і заднього бампера (ми бачимо чорний глянсовий задній бампер), решітки радіатора, яка, схоже, також має інший дизайн. Передні фари і задні ліхтарі однозначно змінять свою графіку. Новинка повинна отримати новий пакет безпеки, а також нову мультимедійну систему від 8 до 10,25 дюймів і цифрову панель приладів.


Не пропустіть