Toyota представила розкішний мінівен Toyota Crown Vellfire (Фото)

Лінійка моделей Toyota Crown в Китаї поповнилася ще одним автомобілем.

Крім офіційної прем’єри кросовер Toyota Crown Kluger, японський автовиробник показав мінівен Crown на тому ж автосалоні. Так, це мінівен з легендарним логотипом Crown, і, як і згаданий раніше позашляховик, це теж випадок з перейменованим автомобілем. По суті, ми маємо справу з моделлю Vellfire, пропонованої в Китаї спільним підприємствам компанії з FAW.

Дивно, але Toyota не випустила в Китаї прес-реліз, присвячений Crown Vellfire, і єдині офіційні зображення, які є, відрізняються низькою якістю. Новий шикарний мінівен, згідно з попередньою інформацією, може коштувати до 141 700 доларів. Але варто врахувати, що Lexus LM з усіма наворотами продається за ціною приблизно 215 000 доларів в КНР.

Новинка пропонується з гібридним силовим агрегатом на базі 2,5-літрового бензинового двигуна, а сумарна потужність становить 163 кінських сили, що передаються через безступінчату трансмісію (CVT). Трьохрядовий мінівен знаходиться на вершині лінійки (ну, за винятком версії Lexus) і зберігає логотип Toyota на рульовому колесі, тоді як Crown Kluger отримує власний унікальний значок.

Toyota вже приймає замовлення в Китаї, де, схоже, Crown стає свого роду суббрендом для позначення найрозкішніших версій моделі. В Японії седан Crown заснований на платформі TNGA і являє собою окрему модель, що стоїть нижче абсолютного флагмана компанії – Century.


Не пропустіть