Новий «Крузак»: Land Cruiser 300 вперше показали на відео

Слідом за шпигунськими фотографіями, на яких нове покоління Toyota Land Cruiser було показано без камуфляжу, в Мережі з’явився перший відеоролик з реформеною моделлю. Новенькі трьохсоті «Крузаки», призначені для журналістських тест-драйвів, зняли на стоянці перед відправкою представництвам.

Викладене в інтернет відео підтверджує достовірність раніше опублікованих шпигунських фото, судячи з яких нова генерація Land Cruiser збереже впізнаваний рельєф капота, але отримає більш вузьку головну оптику, яка змусила змінити форму крил, велику радіаторну решітку і модернізований передній бампер.

На відеоролику можна помітити, що корма 300-ї моделі відрізняється від попередника віконною лінією – у новинки вона в районі задньої стійки спрямовується вгору, що має на увазі установку і нових задніх крил. Крім того, в цій частині у автомобіля з’явилися інші ліхтарі, була змінена кришка багажника і бампер, а також зникла громіздка хромована накладка на всю ширину задньої частини.

Як очікується, автомобіль отримає новий 3,5-літровий твін-турбо двигун V34A-FTS потужністю 415 к.с. Дизельна версія позашляховика буде представлена 3,3-літровим наддувним агрегатом V6 з віддачею в 309 кінських сил. В якості трансмісії запропонують безальтернативний 10-швидкісний «автомат». У 2022 році лінійка силових агрегатів Land Cruiser 300 буде розширена гібридною модифікацією.

Як повідомляють інсайдери, прем’єра нового покоління Land Cruiser може відбутися вже в найближчі кілька місяців, а старт серійного виробництва запланований на 1 липня 2021 року.


Не пропустіть