Aston Martin обновив суперкар Valhalla ще до старту виробництва

Компанія Aston Martin в наступному році представить серійну версію суперкара Valhalla. Але ще до прем’єри автомобіль встигне пережити оновлення, в ході якого отримає інший дизайн корми і силовий агрегат від Mercedes-AMG.

Спочатку передбачалося, що новий суперкар британського автовиробника буде приводити в рух 3-літровим V6 власної розробки, однак партнерство з компанією Mercedes-Benz змусило «Астон» переглянути свої плани. Тепер, за інформацією Autocar, Valhalla отримає силовий агрегат Mercedes-AMG, в якості якого виступить гібрид на базі 4-літрового бітурбований двигуна V8. Сумарна віддача такої установки становитиме 1000 кінських сил.

До початку виробництва змінам піддасться і сам дизайн автомобіля. Суперкар обзаведеться новою задньою частиною кузова і зміниться в деяких ключових місцях.

Презентація Aston Martin Valhalla запланована на 2022 рік. Перші клієнти отримають свої автомобілі вже в 2023 році. Всього компанія планує випустити 500 одиниць такої моделі, вартість кожної з яких складе близько 1 мільйона 200 тисяч доларів.


Не пропустіть