Новий Jeep Grand Wagoneer помітили під час тестів (Відео)

Компанія Jeep продовжує тестувати нові позашляховики Wagoneer і Grand Wagoneer. Останній сфотографували під час одного з таких тест-драйвів на території Колорадо.

Прототип Grand Wagoneer помітив сайт YouTube TFLnow. Тестове авто від сторонніх очей ховалося під щільним шаром камуфляжу, ховаючи більшу частину свого дизайну. Така обережність здається дивною, тому що в березні Jeep вже розсекретив ряд цікавих подробиць повнорозмірного позашляховика.

Але є одна річ, яку прототип не міг приховати – масивна хромована решітка радіатора. Наші зарубіжні колеги припускають, що на шпигунському відео відображений саме розкішний Grand Wagoneer, а не більше утилітарний Wagoneer. Обидва позашляховика отримують велику порцію хрому в обробці і схожу оптику. З ключових відмінностей – положення напису Wagoneer на капоті і хромована обробка на нижній решітці. На прототипі ці маркери приховані під захисною плівкою.

Поки дилери Jeep продовжують приймати замовлення на свої великі позашляховики. Перші покупці повинні отримати заброньовані автомобілі вже цього літа.

Нагадаємо, за Jeep Wagoneer 2022 року доведеться заплатити мінімум 57 995 доларів, а Grand Wagoneer 2022 року – від 86 995 доларів.


Не пропустіть