Компанія Kia показала кросовер Seltos з новим логотипом (Фото)

Кросовер Kia Seltos готується до появи на індійському ринку в оновленому вигляді з новим логотипом. Це станеться вже в наступному місяці.

Оновлений Kia Seltos отримає переосмислений логотип і матиме оновлений модельний ряд і додаткове обладнання. Кросовер отримає коробку передач iMT, а також підрульові перемикачі. Зміни торкнуться і інформаційно-розважальну систему, яка включає більш широкий спектр голосових команд. Більш детальна інформація про Seltos 2021 року розкрита в перший тиждень травня.

Новий брендовий логотип південно-корейської марки офіційно представили автолюбителям на початку цього року. Напис із сполученими між собою прописними буквами прийде на зміну минулого варіанту оформлення логотипу, який не змінювався з 1994 року.

В рамках кампанії по ребрендингу, яка включає новий слоган «Рух, який надихає», Kia прагне до кінця року розширити кількість точок взаємодії з клієнтами. Бренд також планує збільшити виробництво на своєму підприємстві в Анантапур в Андхра-Прадеш за рахунок нової зміни.


Не пропустіть