Rolls-Royce представив унікальну версію Phantom Oribe (Фото)

Компанія Rolls-Royce презентувала унікальну версію моделі Phantom під назвою Oribe. Особливий седан був розроблений відділенням Bespoke за індивідуальним замовленням японського бізнесмена і колекціонера Юсаку Маедзава. У створенні машини взяв участь французький дім моди Hermes.

В процесі спільної роботи фірми Rolls-Royce і Hermes спробували створити «наземний джет», який до того ж відображає захоплення свого власника, а саме – любов до античної японської кераміки. Для цього фахівці Bespoke зібрали вручну Phantom і пофарбували його в 2 кольори: зелений Oribe Green, який розробили спеціально для Юсаку Маедзава, і кремовий – основні відтінки керамічного посуду в стилі Орібе.

Колір Oribe Green створювали кілька місяців співробітники Surface Finish Centre, а як виняток цей же відтінок був переданий клієнту, щоб він міг перефарбувати свій особистий літак в тон машині.

Hermes допомагав Rolls-Royce в створенні салону: кермо, силові поручні, важіль КПП і органи управління кліматичною установкою оброблені шкірою Hermes. Таку ж шкіру використовували для оббивки верхньої частини передньої панелі, підлокітників, полки багажника, бардачка і багажного відсіку, центральній консолі, відділення для Декантера і охолоджується відсіку. На підголівниках і м’яких опорах для ніг на задньому кріслі в свою чергу є фірмовий кант, а кришку бардачка прикрашає напис Habillé par Hermès Paris.

У числі інших особливостей Phantom Oribe – сітки динаміків, які вирізані прямо в шпоні волоського горіха з відкритими порами. Для того, щоб вбудувати їх в оббивку дверей, дерево перфоровано для створення безшовної і текстурованою поверхні. Цей же сорт дерева використовували для обробки центральної і задньої консолей, а також відкидних столиків.


Не пропустіть