Geely показала тизери нового покоління седана Emgrand (Фото)

Компанія Geely готується до зміни поколінь седана Emgrand. Прес-служба китайської марки опублікувала перші тизери новинки, які передвіщають швидку прем’єру реформенної 4-дверки.

Четверте покоління Emgrand, судячи з тизера, отримає більш витончений силует, ніж був у його попередника. На задніх стійках з’являться додаткові віконця, а ліхтарі виявляться вужчими. Між ними розташується тонка світлодіодна смуга. На кришці багажника видно напис з назвою бренду.

Як буде виглядати передня частина новинки, поки невідомо, але є зображення інтер’єру, який, судячи з нього, буде стилістично пов’язаний з кросовером Coolray.

З цим же «паркетником» новий Emgrand повинен розділити і платформу (BMW), а також моторну гамму. Якщо це виявиться дійсно так, що під капотом седана можна очікувати появи 1,5-літрової “турботрійки» Volvo потужністю 177 кінських сил, що працює в парі з 7-діапазонним «роботом», а також 1,4-літрового наддувного мотора з віддачею в 140 «сил», що поєднується не тільки з роботизованою трансмісією, але і з 6-ступінчастою МКП.

Презентація нового Geely Emgrand відбудеться на початку літа цього року. Продажі в Китаї стартують ближче до осені.


Не пропустіть