Компанія Renault оновила субкомпактний кроссвен Renault Triber (Фото)

Ціни і комплектації вже відомі. Оновлений кроссвен з’явиться на індійському авторинку.

Для покупки новий Renault Triber буде доступний відразу в 4-х комплектаціях

На відміну від дореформеного авто новинка може приміряти двобарвне забарвлення кузова. Правда, за цю обновку доведеться заплатити. А ще колірна палітра цієї моделі розширилася за рахунок нового коричневого відтінку. У салоні авто розташувався нове багатофункціональне кермо. З його допомогою можна відповідати на телефонні дзвінки і давати команди аудіосистемі.

Водійське крісло тепер можна відрегулювати по висоті, а от компактні розміри Renault Triber не змінилися. Як і зовнішній вигляд. Єдине нововведення в цьому плані – світлодіодні «поворотники» в дзеркалах заднього виду. Раніше в них використовувалися галогенні лампочки.

Під капотом кроссвена, як і раніше, розташовується 70-сильний трициліндровий мотор, що працює в зв’язці з 5МКПП або «роботом» AMT на п’ять ступенів.

Згодом компанію йому складе літровий наддувний мотор від Renault Kiger потужністю 99 к.с. Для того силового агрегату передбачений варіатор. Нагадаємо, Renault Triber французи створили для ринків, що розвиваються: Індії, Індонезії і ПАР.


Не пропустіть