Представлено новий пікап Renault Express (Фото)

Французька компанія відродила модель Renault Express, а тепер вирішила випустити версію в кузові «пікап».

Новий «каблучок» Renault Express тепер доступний і з вантажною платформою, так само, як аналог Dacia Dokker. Модель продавалася на ринках небагатьох країн Африки, Близького Сходу, але Express також з’явився в Україні і Євросоюзі.

Пікап Renault Express випускається не материнською компанією, а невеликою італійською фірмою Focaccia Group Automotive, яка спеціалізується на переобладнанні серійних машин в поліцейські, а також доопрацюванням для перевезення інвалідів-візочників і випуском різних аксесуарів. Новий пікап став спільним проектом і був схвалений Renault і офіційно включений в модельний ряд марки.

В цілому зовнішність моделі не відрізняється від Dacia Dokker, а довжина платформи становить 1,78 м. За доплату компанія обіцяє надати широкий набір додаткових опцій і аксесуарів. Відомо, що пікап отримав посилене днище. Новинка буде пропонуватися для роботи в дорожніх і комунальних службах, а також підійде для будівельників і фермерів.

У рух пікап наводиться 1,3-літровим 100-сильним бензиновим турбодвигуном або 1,5-літровим «дизелем» з віддачею в 75 або 95 к.с. Пару агрегатів складе 6-швидкісна “механіка”. Ціни на фургон стартують з позначки в 13 900 євро, а за пікап доведеться доплатити ще приблизно чверть від вартості.

Джерело 32cars.ru

Не пропустіть