Новий пікап Hyundai Santa Cruz сфотографували на парковці

З прем’єри нового пікапа Hyundai Santa Cruz пройшло вже більше двох тижнів, але в продаж автомобіль надійде тільки влітку цього року. Скрасити очікування новинки вирішили фотошпигуни, вперше зняли модель в природному середовищі існування. Автомобіль був помічений на одній з парковок в США.

Опубліковані знімки підтверджують, що стилістично новий Santa Cruz буде схожий на четверте покоління кросовера Tucson. У автомобілів однакове оформлення передньої частини, хоча загальних кузовних елементів немає.

На фотографіях представлена ​​«топова» версія пікапа з 2,5-літровим наддувним двигуном потужністю 280 кінських сил в кольорі «Блакитний камінь». Крім нього для цієї моделі запропонують 193-сильний «атмосферник» аналогічного об’єму.

Вибір трансмісій для Santa Cruz невеликий. Для «турбомотора» це безальтернативний «робот» з подвійним зчепленням, а для атмосферного ДВЗ – 8-діапазонний «автомат».

Автомобіль явно з першої партії, яка була призначена для фінального «доведення». Такі машини випустило підприємство HMMA в Монтгомері.

Що стосується масового виробництва Santa Cruz, то воно почнеться тільки в червні і буде вестися на заводі Hyundai в штаті Алабама.


Не пропустіть