Mercedes-Benz готується вивести повнорозмірний електричний кросовер (Фото)

Прототип електричного кросовера Mercedes-Benz EQS, який найближчим часом буде офіційно представлений, був помічений на парковці.

В останній раз, коли кросовер Mercedes EQS був помічений на тестах, він був буквально засипаний снігом. Погодні умови і щільний камуфляж не дозволили журналістам побачити будь-які деталі. З того часу дебютував седан EQS, і ми знаємо, що у двох електромобілів будуть загальні функції. Ці нові шпигунські фотографії підтверджують це.

Екстер’єр і раніше покритий камуфляжній плівкою і фальшпанелями, не кажучи вже про ліхтарі-заглушки ззаду. Однак тепер ми можемо побачити дуже схожий дизайн решітки радіатора і фар на кросовері. І тепер ми також знаємо, що прямокутний виріз на крилі майже напевно є місцем заливки рідини для омивання лобового скла, як не дивно.

На цей раз більше значення має інтер’єр. Цей прототип був знятий з опущеними вікнами, фотошпигун скористався можливістю заглянути всередину з камерою в руці. Незважаючи на маскування можна відзначити, що салон практично ідентичний з седаном, зокрема є великий вигнутий монітор, що поєднує «приборку», тачскрін мультимедіа та екран для пасажира, який старанно ховають під тканиною.

Незважаючи на недавній дебют седана, ми не очікуємо, що найближчим часом ми побачимо кросовер. До кінця 2022 року Mercedes планує мати в своєму складі 10 електромобілів, а позашляховик EQS, ймовірно, дебютує в кінці цього року або в першій половині наступного року як модель 2023 року.


Не пропустіть