У Мережі показали шпигунські фото KIA ProCeed Facelift 2022 року

Прототипи KIA ProCeed Facelift 2022 вже тут знаходяться на вулиці. Цей компактний сімейний автомобіль відображений на шпигунських фотографіях, які майже не розкривають нових подробиць. Модель буде представлена ​​в середині 2022 року із новим обладнанням і двигунами.

KIA Shooting Brake виглядає повністю замаскованим, як це прийнято у корейців, з брезентом на передній і задній частині. Незважаючи на зайве маскування, можна побачити деякі деталі, наприклад, решітку радіатора. Фари і бампери також отримають зміни з новою формою бампера.

У задній частині ProCeed 2022 також будуть зміни на рівні фар і бампера. З’явилися нові вставки вихлопної системи, інтегровані в нижню частину з атласною алюмінієвою обробкою. Непомітні поліпшення додадуть новий бадьорий вид, до якого додасться нова емблема корейського бренду.

У салоні KIA ProCeed 2022 з’являться нові функції, включаючи нову цифрову приладову панель і сенсорний екран інформаційно-розважальної системи з великою роздільною здатністю і більш різким сенсорним екраном. Асортимент також поліпшить роботу різних помічників з водіння і підвищення комфорту.

Що стосується механіки, KIA ProCeed 2022 також отримає поліпшення, спрямовані на підвищення ефективності пропозиції, тому він успадкує оновлену лінійку двигунів від дизельного і бензинового Hyundai i30 на додаток до нового бензиновому двигуну 1.6 Turbo CVVD. Більше потужності, менше витрати палива і шкідливих викидів, а також нова інтелектуальна механічна коробка передач IMT. KIA ProCeed PHEV також розширить свій діапазон за рахунок більш ємною батареї.


Не пропустіть