Компанія BMW вивела на тести загадковий BMW M5 (Фото)

BMW M5 поточного покоління, кодова назва F90, існує з 2017 року і недавно піддався оновленню. Ще більш потужний M5 CS 2022 року вступив у виробництво в березні. Так що ж далі з потужним розкішним седаном середнього розміру? Що ж, BMW безумовно щось задумала.

Фотошпигуни помітили дивний тестового прототип M5, який може похвалитися кількома модифікаціями. Варто відзначити, що задня колія ширше, ніж у стандартних M5 і M5 CS. Крила були розширені, і навіть шини стали ширше. У M5 шини 275-го розміру, а у M5 CS – 285-го. На цьому прототипі встановлена ​​пара 295-го розміру. Крім задньої частини, в іншому ніяких видимих ​​змін немає.

Отже, це могла бути ще більш потужна версія, розташована над CS, хоча і сумнівно. Якби це було так, дуже ймовірно, що у всьому кузові, особливо в передній частині, відбулися б додаткові зміни. Можна припустити, що BMW M працює над новою спеціальною версією, яка з’явиться в наступному році до 50-річчя високопродуктивного бренду. Але знову ж таки, це все міркування.

Під капотом залишається 4,4-літровий двигун S63 V8 з подвійним турбонаддувом, хоча невідомо, чи є він трохи більш потужною версією 627-сильною CS, потужність якої на 10 кінських сил перевершує таку в стандартному M5. M5 CS також більш широко використовує легкі компоненти з вуглецевого волокна.

Святкування ювілею BMW M в наступному році обов’язково буде захоплюючим. Чесно кажучи, в ознаменування особливої ​​події дуже хотілося побачити дебют не однієї унікальної моделі BMW M і буде цікаво подивитися, чим же насправді виявиться цей загадковий мул M5.


Не пропустіть