В інтернет потрапили нові знімки з тестів потужного спорткара Chevrolet Corvette Z06

У мережі з’явилося чергове шпигунське відео по Chevrolet Corvette C8 Z06. На цей раз увагу було приділено звуку, який видає мотор.

На ролику видно, що досягши межі оборотів, водій зменшує зусилля. Цілком можливо, що на даному етапі тестів інженери допрацьовують систему запуску авто.

Двигун C8 Z06 видає високий звук, який характерний зазвичай для європейських суперкарів з плоским колінчастим валом. На деяких ділянках шини починають скрекотати вже при перемиканні на другу передачу.

Тому своє підтвердження знаходять чутки про те, що Z06 отримає мотор V8 на 5.5 літра і 617 кінських сил від гоночного Corvette С8.R.

Конструктивними особливостями агрегату є наявність здвоєних верхніх розпридільчих валів і плоского кривошипа. У свою чергу піковими будуть 9000 об/хв.

В якості трансмісії буде виступати вже звичний «автомат» на 8 ступенів з подвійним зчепленням. У той же час є резерви для посилення конструкції.

Випущені на тести нові представники Corvette мають різну конструкцію вихлопної системи. Поряд з варіантом розташування вихлопних патрубків з боків є версія з чотирма отворами посередині.

Поки незрозуміло, чи будуть це різні модифікації Z06 або ж мова йде про окремий С8 ZR1. Все повинно прояснитися ближче до офіційного дебюту, який запланований на 18 липня поточного року.


Не пропустіть