Випробування нового Kia Sportage 2021 показали на відео

Компанія Kia продовжує завершальні випробування однієї зі своїх найперспективніших новинок цього року – кросовера Sportage. П’ята генерація цього корейського бестселера, прем’єра якого повинна відбутися влітку 2021 року напередодні була помічена в ході обкатки на трасі Нюрбургринг (Німеччина).

Як і всі попередні прототипи, що траплялися в об’єктиви фотошпигунів раніше в цьому році, кузов тестового Sportage 2021 був одягнений в камуфляжну плівку, що не дозволяє повноцінно оцінити дизайн новинки. З чуток, екстер’єр новинки буде виконаний відповідно до фірмової концепції Kia, що включає в себе широку трапецієподібну радіаторну решітку в стилі «посмішка тигра», масивний передній бампер і вузькі світлодіодні фари.

У салоні кросовера повинна з’явитися цифрова панель приладів і дисплей мультимедійної системи, які об’єднають в єдиний блок.

В основу реформенної моделі ляже платформа свіжого Hyundai Tucson. У цього ж кросовера новий Sportage успадкує і агрегатну лінійку, до якої увійдуть як традиційні бензинові і дизельні двигуни, так і «гібриди». Привід, як і раніше, можна буде вибрати як передній, так і повний.

Виробництво нового покоління Kia Sportage має розпочатися в червні 2021 року.


Не пропустіть