Suzuki готує оновлення для кросовера Swift 2023 року (Фото)

Процес проектування та розробки нового покоління Suzuki Swift вже ведеться. Знаменитий позашляховик Suzuki піддасться оновленню. У нього з’являться важливі нові функції.

Новий Suzuki Swift дебютує в 2022 році, а його спортивний варіант Swift Sport залишиться в портфоліо. З Японії з’явилася інформації про нове покоління Swift. Моделі належить всебічна реконструкція. При цьому бренд поставив перед собою завдання зберегти початкову концепцію і філософію цієї моделі в незмінному вигляді.

У базі будуть зміни. Не зовсім ясно, чи буде використовуватися нова платформа або ж бренд зосередиться на поліпшенні архітектури поточної моделі. З метою розробників – запропонувати ринку ефективну і безпечну модель.

Екстер’єр радикальних змін не зазнає. Однак він отримає цілий ряд функцій, які дозволять йому відповідати «стандартам» нової філософії дизайну бренду. У салоні з’явиться оновлена панель приладів і центральна консоль. Список систем допомоги водієві буде розширено.

Що стосується механічної частини, «начинка» буде повторювати актуальну модель. Іншими словами, це лінійка електрифікованих бензинових двигунів з легкої гібридною технологією (MHEV).

Нове покоління Swift очолить версія зі спортивним підходом. Виконання Suzuki Swift Sport буде як і раніше доступні. Під капотом Swift Sport нового покоління виявиться 1,4-літровий бензиновий двигун Boosterjet потужністю на 130 к.с. Точно так же він зробить ставку на електрифікацію за допомогою технології Suzuki SHVS. І хоча в стандартній комплектації він буде асоціюватися з 6-ступінчастою МКПП, на порядку денному стоїть запропонувати автоматичну коробку передач з тим же числом передавальних чисел.

Нове покоління Swift планується представити в липні 2022 року. Кросовер надійде до європейських дилерів як модель 2023 року.


Не пропустіть