Porsche Panamera готується до чергового оновлення (Фото)

Компанія Porsche, цілком ймовірно, готує оновлення для Panamera. Однак не виключено, що на тестах помітили нову версію моделі, що знаходиться в стадії розробки.

26 серпня минулого року Porsche представила оновлену Panamera з комплектацією Turbo S потужністю 620 кінських сил і 820 Ньютон-метрів крутного моменту. Кілька місяців по тому, в жовтні 2020 року, компанія зі Штутгарта показала оновлений модельний ряд Panamera, де 689-сильний Turbo S E-Hybrid є найпотужнішим варіантом седана 2021 модельного року.

Досить дивно бачити, що Porsche тестує прототип Panamera на дорогах загального користування в Німеччині. Менш ніж через рік після дебюту рестайлінгу Panamera здається, що автовиробник готує ще одне оновлення. Або, як альтернатива, це може бути розробка нової версії, яка поповнить асортимент.

Візуально цей автомобіль дуже схожий на Panamera 2021 року. Єдині відмінності, помітні в передній частині, включають інше розташування світлодіодних денних ходових вогнів і перероблену нижню частину бампера. Цей прототип, схоже, не отримав круглі протитуманні фари, представлені на оновленій Panamera в минулому році. Ззаду змін ще менше. Єдиним винятком, схоже, є вихлопна система – в той час як Panamera 2021 року має чотири вихлопні патрубки, цей автомобіль має всього дві овальні труби по одній на кожній стороні.

Як би там не було, приємно знати, що Panamera залишиться в лінійці бренду, принаймні, на даний момент.


Не пропустіть