Оприлюднили перші фотографії нового седана Geely Emgrand

Випереджаючи презентаційну кампанію, яка представляє нову чотирьохдверка Geely Emgrand, Мінпромторг Китаю опублікував пару знімків седана четвертого покоління, підкріпивши ілюстрації деякими технічними подробицями. Нинішній варіант Emgrand доступний в КНР з 2016 року, так що змін буде багато, як зовні, так і в салоні.

Як і передбачалося, вигляд нової чотирьохдверки буде нагадувати концептуальний хардтоп Preface з якого потім виріс середньорозмірний седан Xingrui (читається «Сінжуй»). Emgrand, зі зміною покоління, теж підросте, дотягнувшись до сегмента З+, в основі очікується база BMA, між осями тут 2700 мм, довжина, ширина, висота – 1460 мм. Підвіска спереду – стійки Макферосн, ззаду – напівзалежна конструкція.

В оснащенні обіцяють повністю діодну світлотехніку з анімацією поворотників, люк на даху, комплекс систем превентивної безпеки і 17-дюймові колеса. Ілюстрацій інтер’єру поки немає, але судячи по тизерах, дизайн буде стилістично пов’язаний з внутрішнім оздобленням кросовера Coolray.

У моторній гамі буде трициліндровий турбодвигун все від того ж Кулрея – 1.5 (177 к.с.) працює з семиступінчастим “роботом”, а також збережеться нинішня турбочетвірка 1.4 (140 к.с.) в тандемі з «механікою», або «роботом», плюс до цього, буде і батарейна модифікація.

Більше подробиць про новий седан Geely Emgrand розкажуть найближчим часом.


Не пропустіть