Опублікували перші фотографії найбільш радикального Porsche 911 Turbo S

Перші шпигунські фотографії TechART GTstreet R демонструють новий флагман компанії-розробника, що спеціалізується на спорткарах, створених на основі Porsche 911. Оснащений значним пакетом з вуглецевого волокна, він обіцяє потужний і агресивний вид, із відповідним збільшенням продуктивності.

Фотошпигуни motor1.com виявили найцікавішу з новинок, яка знаходиться в розробці у німецького фахівця з тюнінгу моделей Porsche. Помічений недалеко від Штутгарта, новий TechArt GTstreet R покритий тонким шаром вінілу, що приховує частини кузова особливого Porsche 911. І хоча ключовий дизайн, який розкриває його найбільш брутальний стиль, вже видно, передня панель капота, розширені передні і задні колісні арки і задня панель, включаючи бампер, зроблені зі скловолокна, карбону.

Спеціально доопрацьований кузов 911 Turbo S, значно знизив загальну вагу, отримав два великих повітрозабірника спереду, які приваблюють не менше уваги, ніж колісні арки з вуглецевого волокна. Крім того, ззаду можна не помітити спойлер, який також зроблений з того ж легкого матеріалу і має повністю змінний другий профіль, так що притискна сила може бути збільшена, особливо на трасах.

Новий TechART GTstreet R також має вентиляційні отвори в стилі GT3 на арках передніх коліс, а також бічні обвіси і задню частину, в якій знаходиться новий аеродинамічний дифузор з двома круглими вихлопними трубами. Прототип оснащений повним списком новинок, включаючи ковані легкосплавні диски Formula VI Race, також зроблені з легкого вуглецевого волокна.

Більш радикальна підготовка моделі Porsche також означатиме пропорційне збільшення продуктивності, з особливим Powerkit, що підвищить максимальну потужність опозитного двигуна з шістьма циліндрами до показників, які дуже близькі до 800 к.с. Ця цифра зробить новий TechArt GTstreet R одним з найшвидших підготовлених моделей, випередивши серійну. TechART GTstreet R 2021 року буде представлений в найближчі тижні.


Не пропустіть