Новий позашляховик Toyota Land Cruiser 300 помітили на дорогах (Відео)

В одному з Instagram-акаунтів з’явилося відео з новим поколінням Toyota Land Cruiser 300, який офіційно компанія поки ретельно намагається приховувати.

Фотошпигуни змогли знову зафіксувати нове покоління легендарного позашляховика Toyota Land Cruiser 300 2022 року. Цього разу запис з’явився в одному з акаунтів Курдистану. Там в одному з елітних охоронюваних комплексів помітили новинку, якої поки ні в кого в світі немає. Компанія ретельно приховує будь-які офіційні деталі про автомобіль наступного модельного року.

На кадрах автомобіль, схожий зовні на Land Cruiser 300, паркується біля житлового комплексу. Коментатори при цьому відзначають, що дизайн цього разу вийшов далеким від ідеалу. Але з цим згодні не всі. Є й ті, хто вважає його ідеальним для цього типу автомобілів.

Ніяких технічних деталей на сьогодні все ще немає. Принаймні, офіційно. Очікується, що машини будуть поставлятися з двигунами на 4 і 6 циліндрів, а також з гібридною установкою. У топової комплектації повинен бути ще і V8. Але це не точно.


Не пропустіть