Компанія Volkswagen оновила кросовер подовжений VW Tiguan (Фото)

Популярний німецький кросовер Volkswagen Tiguan оновився на всіх регіональних авторинках. Рестайлінговий паркетник дочекалися клієнти марки з Китаю. У цій країні модель отримує літеру «L» в назві – натяк на підрослі габарити. Випуск такого німецького кросовера, який продається тільки в Піднебесній, налагоджений на СП SAIC Volkswagen.

Volkswagen Tiguan L – це аналог «розтягнутої» модифікації Tiguan Allspace для Європи. Причому оновився такий подовжений паркетник по тій же схемі, що і глобальний Tiguan. Кросовер отримав перероблені бампери, оригінальну головну оптику і інші задні фари.

При цьому Tiguan L трохи додав у довжині – близько 2,3 см і тепер досягає позначки в 4735 мм. У салоні новинки розташувалася поліпшена мультимедіа, окремий тачскрін для управління «кліматом», а для виконання R-Line виробник передбачив кермо з сенсорними кнопками.

Якщо доплатити, крос обладнають третім рядом сидінь. Серед доступних моторів заявлені колишні силові установки: це бензинові двигуни на 1,4 і два літри, що видають 150, 186 і 220 к.с.

У зв’язці з ними працює семиступінчастий робот і система повного приводу. 211-сильний гібридний Tiguan L отримує електромотор, турбодвигун на 1,4 літра, шестиступеневий «робот» і передній привід. Продажі оновленого Volkswagen Tiguan L в КНР стартують вже цього літа.


Не пропустіть