Toyota модернізувала позашляховик 4Runner (Фото)

Якщо комусь потрібен потужний позашляховик, і йому не подобається Jeep Wrangler, то наступним варіантом, який приходить в голову, є Toyota 4Runner. Від базової моделі SR5 до повноцінної версії TRD Pro, 4Runner може долати будь-які види доріг і бездоріжжя. Однак тепер компанія запропонує версію для асфальтового покриття.

Toyota 4Runner TRD Sport приєднується до модельного ряду 2022 року, демонструючи унікальні елементи дизайну, такі як кольорові акценти на решітці радіатора, новий капот з «ковшем» TRD і 20-дюймові алюмінієві диски з темно-сірими вставками. Рейлінги на даху тепер також виконані в глянсовому чорному кольорі, а на передньому і задньому бамперах є деякі додаткові деталі, які допоможуть новій версії виділитися. Крім того, всі 4Runner наступного модельного року отримали стандартні світлодіодні фари і протитуманні фари, в тому числі в версії TRD Sport.

Але головним нововведенням «спортивної» версії стала змінена підвіска. Система відносних амортизаторів з перехресними зв’язками (X-REAS) від модифікації Limited, яка автоматично регулює демпфірування при проходженні поворотів, була встановлена ​​і в версію TRD Sport. Toyota заявляє, що вдосконалена підвіска робить 4Runner більш відповідним для їзди по дорогах.

Але, звичайно, цей 4Runner як і раніше здатний їздити по бездоріжжю. TRD Sport поставляється як в передньо-, так і в повноприводному виконанні з доступною двошвидкісною роздавальною коробкою і диференціалом підвищеного тертя.

Штучна шкіра SofTex з сірою прострочкою замінює традиційні тканинні сидіння, які тепер наділені функцією обігріву, а перемикач TRD і килимки TRD Sport завершують спортивний вид. Той же 8,0-дюймовий сенсорний екран від попередньої моделі перенесений з Apple CarPlay, Android Auto і Amazon Alexa.

А під капотом ховається 4,0-літровий V6 від старого 4Runner, що розвиває 270 кінських сил і 377 Нм. Він працює в парі з п’ятиступінчастою автоматичною коробкою передач. Покупці також отримують пакет асистентів Toyota Safety Sense P, який включає в себе систему попередження зіткнень, виявлення пішоходів, автоматичне дальнє світло фар і високошвидкісний адаптивний круїз-контроль.

Одна річ, яку Toyota ще не назвала, – це ціна. Але очікується, що новинка буде коштувати близько 35 тис. доларів США.


Не пропустіть