Volkswagen представив серійну версію позашляхової модифікації Taos (Фото)

Німецька компанія Volkswagen запустила виробництво нової модифікації свого кросовера Taos. Це позашляхова версія автомобіля, яка отримала назву Basecamp. Продаватися такий кросовер буде в Сполучених Штатах Америки.

Автомобіль створений на базі прототипу з такою ж назвою, який представили два тижні тому. У серійного кросовера, як і у концепта, є додатковий захист в нижній частині кузова – сріблясті пластини, а також розширювачі колісних арок. Правда, якщо на концепті присутній багажник на даху і додаткові ліхтарі, то у серійної версії моделі, цього не буде. Як і позашляхових коліс, які були у прототипу. Позбавили позашляховик і спеціальної секції в багажнику, на якій можна було кріпити спеціальне обладнання (наприклад, спорядження для альпінізму).

Продажі нового «Фольксваген Таос» і його позашляхової модифікації почнуться вже в цьому місяці. Кросовер буде пропонуватися з єдиним бензиновим турбодвигуном об’ємом 1,5 літра і потужністю 160 кінських сил. Стартова ціна новинки 23 тисячі доларів.


Не пропустіть