Новий Kia Forte показали на перших фотографіях

Слідом за корейським побратимом K3 компанія Kia готує до прем’єри американську специфікацію цього седана, який носить назву Forte. Автомобіль, кузов якого був повністю позбавлений камуфляжу, напередодні був помічений в рамках рекламної зйомки на дорогах Південної Кореї.

Новинка запозичила дизайн свіжого K3, отримавши нову звуженну радіаторну решітку і фари, виконані в стилістиці більшого седана K5. Денні ходові вогні обзавелися «пунктирним» малюнком, а поворотники вбудували в фари.

Головною обновкою в салоні Forte, як і в випадку з корейським K3, має стати поява 10,25-дюймового дисплея мультимедійної системи, правда його запропонують тільки в «старших» комплектаціях. У базових версіях буде як і раніше 8-дюймовий сенсорний екран.

Крім того, новий Forte оснастять електронним пакувальним гальмом і системою дистанційного запуску двигуна за допомогою смарт-ключа.

В арсенал моделі для американського ринку повинен увійти комплекс систем Drive Wise з великою кількістю водійських асистентів, включаючи помічника при їзді по магістралях, систему запобігання фронтальних ДТП, систему запобігання зіткнень на парковці, систему безпечного виходу з автомобіля і багато іншого.

Коли відбудеться прем’єра нового Kia Forte для США ще не оголошено, але, судячи по зйомках промо-матеріалів, дебют моделі вже не за горами.


Не пропустіть