Kia офіційно представила п’яте покоління Sportage 2021 (Фото)

Модель п’ятого покоління нарешті дебютує в світовому дизайні. Після тизерів і декількох спостережень за прототипами Kia нарешті представила Sportage 2022 року. Повністю оновлена ​​модель увійшла в своє п’яте покоління, дебютувавши в усьому світі з абсолютно новий дизайн. Він заснований на новій філософії «Об’єднані протилежності».

На відміну від кросовера EV, Kia Sportage виділяється сильно деталізованою лицьовою панеллю з виразними елементами оптики, які підглянуті у K5. Новий кросовер тепер носить переосмислений логотип бренду.

На Kia Sportage 2022 року можна побачити перероблену версію решітки Tiger Nose, яка називається Digital Tiger Face. Чорна решітка охоплює всю лицьову панель, а ДХВ в формі бумеранга відокремлюють її від низько встановлених фар.

З боків Sportage п’ятого покоління має чіткі лінії, що підкреслюють чисту поверхню кузова. Глобальна модель отримує дах чорного кольору в якості опції. Оновлений дизайн коліс підкреслює більшу частину профілю. З іншого боку, задня частина відрізняється широкими плечима і горизонтальною задньою оптикою на світлодіодах.

У салоні Kia Sportage демонструє сучасний дизайн салону. Головною прикрасою став вигнутий екран. Він являє собою інструмент для налаштувань і мультимедійний комплекс. Отвори для вентиляції допомагають виділити панель приладів поряд з двоколірним оформленням інтер’єру.

Kia Sportage 2022 року з’явиться на глобальному авторинку в кінці цього року. Додаткова інформація про його трансмісію та інших важливих деталях буде розкрита ближче до дебюту.


Не пропустіть