BMW офіційно представила новий 4-Series Gran Coupe 2022 року (Фото)

BMW зайняла красиву маленьку нішу з першим 4 Series Gran Coupe, яке з’явилося на ринку в 2014 році. Новинка дебютує сьогодні з найкращою динамікою, великою кількістю функцій і новою решіткою радіатора.

Спортивна обробка M440i має унікальний сітчастий візерунок з ще більш різкою окантовкою Cerium Grey, яка поширюється на бічні дзеркала і вихлопну систему, а також U-подібний дизайн нижнього бампера, який нагадує хардкорні моделі M.

430i Gran Coupe оснащується стандартними адаптивними світлодіодними фарами, базовими 18-дюймовими колесами і безрамними вікнами з хромованими дверними рамками. Модель M440i отримує шість варіантів 19-дюймових коліс, стандартну зовнішню обробку Shadowline з чорними акцентами навколо дверних рам і тонкий спойлер ззаду.

Базова модель 430i укомплектована 2,0-літровим 4-циліндровим двигуном з турбонаддувом під капотом, який виробляє 255 к.с. і 400 Нм, здатний розганяти GC до 96 км/год за скромні 5,8 секунди. Модель M440i оснащена більш потужним 3,0-літровим рядним 6-циліндровим двигуном з турбонаддувом і 48-вольтовою м’якою гібридною установкою. Комбінований двигун розвиває загальну потужність 382 к.с. і 499 Нм, що дозволяє цій версії досягти 60 к.с. всього за 4,4 секунди. І обидві моделі використовують однакову 8АКПП.

Однак тільки модель M440i пропонує повний привід xDrive, а також такі функції, як гальма M Sport, диференціал M Sport і адаптивна підвіска, яка змінюється в залежності від режиму руху. Всі вони перенесені зі стандартного купе M440i і повинні зробити цю версію тією, яку можуть отримати ентузіасти.

GC 4 Series запозичує майже всі ті ж елементи інтер’єру, що і його дводверний побратим, включаючи Live Cockpit з iDrive 7.0. Ця установка включає 10,3-дюймовий центральний сенсорний екран і 12,3-дюймову цифрову приладову панель.


Не пропустіть