Skoda Fabia Combi отримала «прощальну» спецверсію BEST OF (Фото)

Skoda Fabia Combi нового покоління з’явиться тільки в наступному році. Поки ж марка дає клієнтам можливість попрощатися з актуальною генерацією моделі. Для цього чехи випустили її прощальну версію з розширеним переліком обладнання.

Дебют 4-го покоління Skoda Fabia організували в кінці минулого місяця, а перші товарні екземпляри новинки доберуться до автосалонів в Європі в другій половині цього року. Більш практичний п’ятидверний варіант доведеться почекати ще рік.Skoda запустила серійне виробництво компактного кросовера Kushaq в Індії
Skoda запустила серійне виробництво компактного кросовера Kushaq в Індії

Щоб якось скрасити це очікування, чеський автовиробник випустив спеціальну версію Skoda Fabia Combi з промовистою назвою «BEST OF». Зовні такі автомобілі не будуть відрізнятися від звичайних Skoda Fabia Combi, за винятком, мабуть, спеціальних шильдиків. Головна відмінність варто шукати в переліку доступного устаткування: він стане різноманітнішим.

Так, вже в «базі» для виконання Active, чия вартість варіюється в межах 16 090 – 18 090 євро, заявлені передні електросклопідйомники, кондиціонер, центральний замок з дистанційним управлінням, сучасна акустика з шістьма динаміками і об’ємним звуком, капітанські крісла в задньому ряду і ін.

Модифікація Ambition вартістю 16 990 -20 390 євро додатково отримує чорні рейлінги.

Спецверсія BESFT OF для універсала Skoda Fabia отримує всі перераховані вище опції, а також оптику на світлодіодах з вбудованими сигналами поворотів, датчик дощу, легкосплавні диски на 16 дюймів і т.п.

Поки Skoda Fabia Combi BEST OF продається тільки в Німеччині. Німці можуть придбати автомобіль з одним з двох бензинових моторів: літровий 60-сильний, що поєднується з 5МКПП, або 95-сильний 1.0 TSI, який працює в зв’язці з 6МКПП або 7-ступінчастою АКПП з подвійним зчепленням.


Не пропустіть