Новий кросовер Toyota Crown Kluger: названа дата старту продажів (Фото)

Компанія Toyota визначилася з датою запуску нового великого кросовера Crown Kluger в продаж. Прийом замовлень на модель стартує вже найближчим часом, а перші «живі» автомобілі доберуться до своїх покупців в серпні цього року.

Прем’єра нового кросовера Toyota відбулася на квітневому автосалоні в Шанхаї. Трьохрядний «паркетник» являє собою не окремий автомобіль, а перелицьовану версію Highlander. Від донора новинка відрізняється переробленою радіаторною решіткою з оригінальним логотипом у вигляді корони, а також модернізованими бамперами і іншою обробкою інтер’єру.

Приводити в рух Crown Kluger буде гібридна силова установка, в основу якої ляже 2,5-літровий “атмосферник”, що працює в зв’язці з двома електромоторами (192 к.с.). В якості трансмісії для нього виступить електромеханічний варіатор. Привід – повний.

В арсенал кросовера увійдуть: повний набір фірмових систем активної безпеки, віртуальна панель приладів і сучасна мультимедійна система з великим тачскріном.

Ціни на новинку ще не оголошені. Продавати Crown Kluger за межами Китаю, з огляду на його спорідненість з Highlander, в Toyota поки не планують.


Не пропустіть