В Німеччині презентували дуже потужний G-Class Rocket Edition (Фото)

Після модифікації Brabus 900 Rocket Edition є суперкаром на основі G-Class, і цей автомобіль може виявитися найпотужнішим G-Class в історії компанії.

Німецьке тюнінгове ательє випустило нову лімітовану серію Brabus 900 Rocket. Новий автомобіль уособлює найбожевільніші рівні потужності і неймовірну здатність до прискорення. Цей автомобіль був випущений обмеженим тиражем. Тюнінг-ательє збирається випустити лише 25 екземплярів цієї серії під назвою Brabus 900 Rocket Edition. Вартість кожного автомобіля складає 571 270 євро.

Даний суперкар оснащується вдосконаленим 4,5-літровим двигуном V8. Максимальна продуктивність цього твін-турбо мотора дорівнює 900 к.с. і 1250 Нм крутного моменту із захистом трансмісії на рівні 1050 Нм.

Представники тюнінгового ательє стверджують, що таке зростання потужності перетворює машину в «породистий спортивний автомобіль». З нуля до сотні ця модифікація розганяється всього за 3,7 секунди, у той час як максимальна швидкість моделі складає 280 км/год.

Тюнери використовували кілька зовнішніх модифікацій, в тому числі встановивши задній спойлер, 24-дюймові колісні диски, великий ківш на капоті і більш агресивні бампери. Варто сказати і про внутрішній дизайн, де можна помітити поєднання чорної шкіри для чотирьох крісел і прикрас з вуглецевого волокна на панелі приладів, дверних панелях і центральній консолі.


Не пропустіть