Новий Porsche 911 перетворили в 800-сильного трекового монстра (Фото)

Ательє TechArt представило власну версію спорткара Porsche 911 Turbo під назвою GTstreet R. У процесі доопрацювання 911 Turbo отримує не тільки форсований на 150 кінських сил мотор, а й улушенную аеродинаміку, новий салон і модифіковане шасі. Ательє збере всього 87 таких машин, а вартість доопрацювання стартує від 73 тисяч євро.

За рахунок нової системи наддуву і переписаного софту віддачу 3,8-літрового мотора збільшують до 800 к.с. і 950 Нм – це на 150 к.с. і стільки ж Нм більше, ніж у Porsche 911 Turbo S. В результаті суперкар здатний розігнатися до 350 км/год (+20 км/год). У шасі з’являються більш жорсткі пружини, які зменшують дорожній просвіт на 25 міліметрів (до 95 міліметрів).

Аеродинаміку суперкара тюнери допрацьовують за допомогою комплекту нових деталей, які виготовляють з нефарбованого карбону. Це, наприклад, капот з повітрозабірниками, «закрилки» на колісних арках, накладки на пороги, велике антикрило і новий дифузор. За розрахунками розробників, комплект на 45% зменшує підйомну силу на передній осі, а на задній додає притискної. Крім того, в комплект входять 21-дюймові колісні диски з центральною гайкою.

Інтер’єр виставкового екземпляра оброблений тканиною, шкірою, алькантарою і карбоном, але салони клієнтських суперкарів TechArt обіцяє оформляти відповідно до побажань замовника. Споруда Gtstreet R обійдеться мінімум в 73 тисячі євро без урахування вартості донорського Porsche 911.


Не пропустіть