Toyota оновила популярну Corolla (Фото)

Японська компанія Toyota провела оновлення популярної моделі Corolla, яка продається на внутрішньому ринку. Повідомляється, що в результаті рестайлінгу автомобіль обладнали системою Plus Support, яка здатна визначати ненавмисне натиснення педалі газу водієм і не реагувати на нього. Подібна функція блокування була розроблена у зв’язку з тим, що за останні кілька років на території Японії почастішали випадки ДТП. Їх причиною якраз і служило випадкове натиснення педалі газу. Особливо актуальний такий асистент для літніх водіїв.

Крім того, автовиробник розширив можливості комплектацій WxB і S. Тепер для них покладається система фільтрації повітря від компанії Panasonic. Суть її роботи полягає в розпиленні водних мікрочастинок, що містять особливі елементи, здатні пригнічувати хвороботворні організми, а також неприємні запахи. Нарешті, покупці тепер зможуть придбати автомобіль, пофарбований в яскраво-червоний колір кузова.

Доступні силові агрегати для Toyota Corolla не змінилися. Як і раніше, автомобілю призначено гібридний двигун або турбомотор. Перший складається з 1,8-літрового «атмосферника», який виробляє 98 «коней», а також електромотора з потужністю в 72 к.с. Такий варіант працює виключно з передньопривідною системою. Другий тип двигуна – турбомотор об’ємом 1,2 літра на 116 к.с. Він поєднує роботу з переднім або повним приводом.


Не пропустіть