Паркетник BMW X7 2022 року показали на шпигунських фото з оновленою оптикою

Майбутній оновлений BMW X7 знову помітили. Тепер новинка вийшла на дороги загального користування з найменшою кількістю камуфляжу, щоб приховати новий напрямок дизайну компанії для своїх більш дорогих моделей, таких як нова 7-серія і також прийдешній X8.

Оновлення в середині життя X7 принесе значно переглянуту передню панель, яка включає в себе нові передні крила, капот, бампер, і фари. Тестовий автомобіль, здається, все ще має пластикові молдинги на передній частині. Вони приховують справжню форму блоків фар і обриси решітки радіатора. Очікується, що з’являться і інші нові функції: оновлений інтер’єр з новітньою установкою «вигнутого дисплея» від BMW, вперше представленої в iX та i4, а також нові варіанти обробки і матеріалів.

Ми дійсно не знаємо, чого чекати від оновленого X7 з точки зору опцій двигуна. BMW продовжить пропонувати той же діапазон шестициліндрових і восьмициліндрових силових агрегатів, але з деякими оновленнями, які зроблять їх більш ефективними і більш потужними. Також ходять чутки, що німецький автовиробник працює над новим потужним підключаємим гібридним агрегатом, який запропонує вражаючий діапазон руху для PHEV в чистому режимі EV.

Очікується, що оновлений BMW X7 дебютує в кінці цього року або на початку 2022 року.


Не пропустіть