Кросовер Chery Tiggo 8 показали в новій модифікації (Фото)

Китайський Chery Tiggo 8 пережив чергову модернізацію, в ході якої відбулися невеликі зміни в його зовнішньому вигляді. Ще однією обновкою моделі стала поява 2-літрової «турбочетвірки» потужністю 254 кінські сили.

На батьківщині машина отримала приставку до назви «Kunpeng Edition» і тільки готується до прем’єри, але місцеві ЗМІ з’ясували про неї всі подробиці. Автомобіль запозичить передній бампер від версії Plus/Pro, а також денні-ходові вогні у вигляді «кубиків» і компактні «стусани».

Крім того, як пишуть китайські журналісти, «паркетник» матиме динамічними покажчиками поворотів. Радіаторна решітка знайде власний візерунок, а задньому бамперу додадуть здвоєні круглі патрубки вихлопу. Що стосується задніх ліхтарів, то їх об’єднають між собою світлодіодною горизонтальною планкою.

Салон Tiggo 8 Kunpeng Edition, як видно на фотографіях, виконають в стилі «Тігго 8 Pro», правда з елементами кросовера зразка 2019 року. Автомобіль отримає «мультимедійку» з сенсорним дисплеєм, візуально не об’єднаним з «приборки”, сенсорний блок управління кліматом позбудеться шайби, а селектор трансмісії розташується рівно по центру тунелю. Крім того, автомобілю додадуть систему розпізнавання осіб і адаптивний «круїз».

Але, мабуть, найголовнішою технічною обновкою моделі стане поява в її лінійці двигунів 2-літрової бензинової «турбочетверки» TGDI потужністю 254 кінські сили і 390 Нм, що працює в зв’язці з 7-діапазонним «роботом» з двома зчепленнями. Привід, правда, швидше за все як і раніше буде тільки переднім.

Повноцінна презентація нової версії Tiggo 8 в «Піднебесній» повинна відбутися менше, ніж через два тижні – 17 липня. Чи будуть поставляти такий варіант кросовера на інші ринки, поки не уточнюється.


Не пропустіть