Porsche розсекретив флагманський кросовер Cayenne Turbo GT (Фото)

Компанія Porsche розсекретила флагманський кросовер Cayenne Turbo GT, створений на базі купе-кроссовера Cayenne Coupe.

Новинка отримала перероблений 4-літровий бензиновий турбомотор V8, потужність якого збільшена до 640 к.с. Перенастроєна 8-ступінчаста автоматична коробка передач, а також доопрацьована підвіска – розширені передні колеса, збільшена жорсткість пневмопідвіски. Змінилися налаштування електронних асистентів, повного приводу і повнокерованим шасі.

Візуально автомобіль відрізняється від інших моделей новим переднім бампером, розвиненим спліттером, переробленим дифузором з розташованими в центрі подвійними патрубками вихлопної системи. Новинка отримала карбоновий дах, антикрило з розвиненими торцевими пластинами і збільшений за площею активний спойлер, а також 22-дюймові колеса GT Design.

У салоні Cayenne Turbo GT з’явилися спортивні сидіння і роздільний задній диван, розширену обробку алькантарою з особливими декоративними елементами. В оснащення моделі увійшла нова мультимедійна система Porsche Communication Management 6.0, представлена раніше. Базова комплектація включає спеціальні покришки Pirelli P Zero Corsa і карбон-керамічні гальма.


Не пропустіть