Оновлений BMW X4 2022 показали на перших фото

Компанія BMW готується до прем’єри рестайлінгового крос-купе X4 2022 модельного року. Автомобіль повинен дебютувати на автосалоні в Ченду в кінці серпня, проте вже напередодні в Мережі з’явилися його перші шпигунські фотографії.

Як видно на знімках, опублікованих китайським порталом «Autohome», автомобіль переживе ті ж зміни, що і його одноплатформеник X3, розсекречений ще в травні цього року. Від попередника новий X4 буде відрізнятися переробленим зовнішнім виглядом зі збільшеною в розмірах радіаторною решіткою, а також модернізованою оптикою і іншими бамперами.

У салоні оновленого баварського крос-купе очікується поява нових матеріалів обробки і новітньої мультимедійної системи iDrive8, прем’єра якого відбулася цієї весни. Нагадаємо, при розробці цього комплексу ставка була зроблена на хмарні сервіси і зведення до мінімуму фізичних контролерів в інтер’єрі автомобіля.

Агрегатна сторона нового X4 2022 залишається секретом, хоча китайські журналісти впевнені, що лінійка оновленої моделі збереже колишні двигуни. Зараз до неї входять 2-літрові турбомотори потужністю від 184 до 252 кінських сил, що працюють в зв’язці з 8-діапазонним “автоматом” і фірмовою системою повного приводу.


Не пропустіть