Оновлена Volkswagen Jetta GLI вперше помічена на тестах (Фото)

Очевидці оприлюднили в інтернеті знімки оновленого спортивного седана Volkswagen Jetta GLI з дорожніх тестів. Актуальний варіант машини з’явився два роки тому.

Інженери Volkswagen не сильно намагаються маскувати новий автомобіль на випробуваннях. Під фронтальною панеллю Jetta GLI з’явився маленький лицьовій спліттер.

Сітчастий візерунок в нижньому отворі отримав розширені отвори, верхня решітка не повинна змінитися, в порівнянні з колишньою комплектацією, за винятком логотипу Volkswagen.

На задній частині Jetta GLI є помітна панель, що закриває вихлопну систему. Всі труби цієї системи досить малі, в зв’язку з чим німецький виробник може додати обробку для збільшення цих деталей. Шпигунських зображень салону немає поки, але істотних змін там не буде, якщо дивитися на зовнішність машини.

Поточний Volkswagen Jetta GLI продається з 4-циліндровим дволітровим мотором з турбонаддувом і віддачою 228 к.с. Він взаємодіє з шестишвидкісною “механікою” і семиступінчастим “автоматом”. Новинка з’явиться на ринку в третьому кварталі цього року.


Не пропустіть