Kia Sorento 2022 року отримав новий логотип бренду (Фото)

Новий середньорозмірний позашляховик Kia отримав останній логотип бренду.

Незважаючи на те, що Kia ще офіційно не оголосила про зміни свого средньорозмірного позашляховика четвертого покоління на 2022 рік, корейський бренд все ж вирішив продемонструвати свій злегка оновлений Sorento на автосалоні в Чикаго. Єдині легко ідентифікуються зміни в автомобілі в новому модельному році – нові логотипи Kia на передній панелі, ззаду, в центрі коліс і всередині салону.

Очікується, що Sorento 2022 року в значній мірі збереже комфорт, зручність і технічні характеристики свого аналога 2021 року, включаючи його стандартний 2,5-літровий двигун I-4 потужністю 191 к.с., додатковий 2,5-літровий чотирициліндровий турбомотор потужністю 281 к.с. і доступний бензиново-електричний гібридний силовий агрегат потужністю 227 к.с. Остання установка може запропонувати повний привід для моделі 2022 року, з огляду на значок AWD на задніх дверях шоу-кара Sorento Hybrid.

На задньому крилі з боку пасажира цього шоу-кара не було дверцята зарядного порту, що наводить на думку про те, що це під капотом цього Sorento НЕ 261-сильний плагін-гібридний силовий агрегат. Проте, очікується, що установка PHEV і її передбачуваний 30-кілометровий запас ходу на електричній тязі з’являться в Sorento 2022 року.


Не пропустіть