Nissan оновила великий рамний позашляховик Terra (Фото)

Японська компанія Nissan оновила свій великий рамний позашляховик Terra. Як повідомляється, офіційна презентація моделі запланована на наступний місяць в Таїланді. Машина отримала ряд змін по дизайну, які зробили автомобіль схожим на X-Terra.

Як було сказано вище, компанія Nissan готується вивести на ринок, оновлений рамник Terra. В інтернеті вже опубліковані фотографії моделі, які дозволяють познайомитися з зовнішнім виглядом позашляховика ще до офіційної прем’єри. Автомобіль отримав більш масивний передній бампер, який робить кузов візуально потужнішим, а також іншу решітку радіатора і змінену конструкцію задньої оптики. Машина виглядає брутально і, в той же час, дуже стильно.

Інтер’єр Nissan Terra став більш сучасним – екран мультимедіа збільшився в габаритах і отримав нові функції, а також з’явився зручний блок управління клімат-контролем. При довжині в 4888 мм між осями відстань відповідає 2850 мм. У зв’язку з цим, автомобіль зможе похвалитися містким салоном і об’ємним багажним відділенням.

Окремо варто згадати позашляхові характеристики, які мають непогані показники. Все це вдалося досягти за допомогою рамної конструкції, системи повного приводу і високого кліренсу (219 міліметрів). Машина легко долає будь-які перешкоди на путівці. Але варто зазначити, що повний привід доступний опціонально. У стандартній комплектації автомобіль пропонується з задніми провідними колесами.

У рух оновлений Nissan Terra приводиться за допомогою 2,5-літрового бензинового атмосферного двигуна з максимальною потужністю 184 кінських сили. Також пізніше в моторній гамі з’явиться дизельний агрегат з таким же об’ємом, але зі збільшеною до 190 кінських сил потужністю. Обидва мотори будуть працювати з шестиступінчастою “механікою” або семиступінчастим “автоматом”.


Не пропустіть