Оновлений кабріолет Volkswagen T-Roc показали на шпигунських фото

Один з небагатьох позашляховиків з м’яким верхом кабріолет Volkswagen T-Roc Bodystyle, прем’єра якої відбулася в 2019 році, помітили на тестах. Прототип повністю позбувся камуфляжу. Через це можна припустити, що він скоро отримає тонку реконструкцію, збігається з оновленнями на звичайному T-Roc.

Як і очікувалося, оновлена ​​модель зберегла більшу частину кузова і фірмовий м’який верх. Зміни обмежуються переробленим бампером, в якому встановлена ​​більш тонка решітка радіатора, нова графіка фар, світлодіоди більшого розміру навколо штучних повітрозабірників і інші захисні пластини.

Профіль виглядає ідентично, а ззаду дизайнери змінили нижню частину заднього бампера і додали нову графіку задніх ліхтарів, яка буде використовуватися в інших версіях T-Roc.

T-Roc Cabriolet в даний час доступний в Європі з 3-циліндровим двигуном 1.0 TSI потужністю 113 к.с. і більш потужним 4-циліндровим двигуном 1.5 TSI потужністю 148 к.с. Очікується, що обидва двигуни будуть перенесені в оновлену модель з невеликими оновленнями.

Вихід на ринок модернізованого кабріолета T-Roc Cabriolet очікується на початку 2022 року. Варіант з відкритим верхом буде проводитися на заводі VW в Оснабрюці (Німеччина) разом з Porsche Cayman. Кабріолет VW залишиться унікальною пропозицією на ринку, орієнтованим на тих, хто шукає нетрадиційну модель з відкидним верхом.


Не пропустіть