“Гелендваген” для бездоріжжя: помічений позашляховик Mercedes G-Class 4×4 Squared 2022 (Відео)

На дорогах Каліфорнії вдалося сфотографувати закамуфльований прототип позашляховика Mercedes-Benz G-Class версії 2022 модельного року в більш позашляховому виконанні 4×4 Squared.

Оновлена ​​версія позашляховика Mercedes-Benz G-Class 2022 модельного року в більш підготовленому для подолання бездоріжжя виконанні 4×4 Squared була відображена на дорогах Каліфорнії. Дебютом новинки запланований на кінець 2021 року

Звичайний G-class і так є одним з найбільш розкішних автомобілів на землі, який без особливих зусиль зможе їздити практично по будь-якому бездоріжжю, пропонуючи при цьому своїм пасажирам непоганий рівень комфорту.

Більш позашляхова версія G-class може похвалитися деякими важливими функціями, які роблять його найпотужнішим позашляховиком на планеті. Одним з найбільш знакових нововведень можна назвати наявність портальних осей. Попередня версія G-Class 4×4 Squared могла похвалитися 43,18 сантиметрами дорожнього просвіту, що в свою чергу на 25,4 сантиметрів більше, ніж у звичайного виконання німецького позашляховика.

Помічений прототип Mercedes G-Class 4×4 Squared також може похвалитися величезними і агресссивними розширеннями крил, які необхідні для прикриття великих коліс. Є додаткова світлодіодна “люстра” на даху. Багажник на даху включає в себе сходи, які полегшують доступ для вантажу і, можливо, використання намети на даху. Ми з нетерпінням чекаємо появи цього вражаючого позашляховика найближчим часом.


Не пропустіть