Оновлений седан Ford Focus помічений в ході випробувань (Фото)

Іноземні автомобільні видання поділилися знімками, на яких показаний тестовий прототип оновленого седана Ford Focus, відображений під час проходження тестів. У нового автомобіля з’являться деякі зміни як у зовнішньому, так і внутрішньому вигляді, а також широкоформатний екран мультимедійного комплексу SYNC.

Кілька днів тому європейське представництво марки Ford представило Focus в модифікації ST Edition, яка володіє підвищеною потужністю. В даний момент інженери компанії старанно працюють над оновленням всього сімейства Focus, і вже кілька разів були опубліковані знімки з тестовими прототипами моделі в кузові універсал і хетчбек.

Цього разу на тестовому екземплярі можна помітити модернізовані передні фари, покриття камуфляжем, і, судячи з усього, після оновлення отримали світлодіодну начинку. Спираючись на фальшрадіаторну решітку можна сказати, що це не просто оновлення моделі, а найдорожча версія седана під назвою Vignale.

У тестового прототипу є двоколірні колісні диски з алмазним огранюванням, покращений знизу задній бампер і нова графіка для задніх ліхтарів.

В даний час компанія Ford витрачає величезні суми на створення затребуваних моделей (кросоверів і електрокарів), що означає скромну кількість уваги до Focus, особливо до седану. Змін в моторній гамі очікувати не варто.


Не пропустіть