Toyota представила нове покоління пікапа Tundra (Фото)

Незважаючи на те, що Toyota Tundra актуальної версії присутній на ринку 14 років, дана модель не є лідером в своєму сегменті. Однак, це не заважає їй досить непогано продаватися на ринках, де цінують пікапи. Але сьогодні, щоб змінити правила гри японський виробник офіційно представив Toyota Tundra 2022 нового покоління.

Новинка після оновлення отримала нову платформу, а також два варіанти двигунів під капотом. Крім того, дана модель має велику різницю в зовнішності в порівнянні з моделлю, яка зараз доступна на ринку. Але почати варто з силової частини вантажівки, а вона, як уже говорилося, представлена ​​двома агрегатами. Базовим є 3,5-літровий V6 з подвійним турбонаддувом, потужність якого становить 389 к.с. і 650 Н*м крутного моменту. На цьому все не закінчується, так як японці запропонують покупцям інший більш потужний гібридний агрегат i-Force Max на 437 к.с. і 790 Н * м крутного моменту, який працює в парі з 10-ступінчастою автоматичною КПП.

Стиль, в якому оформлений оновлений пікап вийшов більш сучасним і “м’язистим”, ніж раніше. Toyota Tundra 2022 отримала нову радіаторну решітку, яка простягається практично до землі, з оригінальним внутрішнім малюнком. Особливістю моделі є оновлені фари головного освітлення зі світлодіодною технологією. Нова Tundra буде запропонована покупцям у варіанті з подвійною кабіною або в стилі CrewMax. Останній варіант стандартно запропонований з меншою вантажною площадкою, але все це вирішується за допомогою опціональних пакетів, які, судячи з усього, будуть досить різноманітними в цій моделі.

У салоні нового покоління “рамника” також відбулися значні зміни. Уже в базовій комплектації Tundra 2022 оснащуватися 8,0-дюймовим дисплеєм мультимедійної системи, однак, більш дорогі варіанти отримують 14-дюймовий тачскрін. Крім того, мультимедіа тепер працює під управлінням нової “операційки” з підтримкою Android Auto і Apple CarPlay і ця функція є стандартною для всіх версій автомобіля. Також “японець” опціонально буде оснащуватися великим панорамним люком. Так чи інакше салон нової моделі стилістично пов’язаний з Land Cruiser 300 нового покоління.

Очікується, що в дилерських центрах оновлена вантажівка з’явиться протягом наступних кількох місяців, по закінченню яких буде розкрита додаткова інформація про автомобіль. Базова вартість авто, ймовірно, буде починатися з 36 000 доларів, а за максимальний варіант, на думку автоекспертів, дилери попросять мінімум 60 000 доларів.


Не пропустіть