Кросовер Ferrari Purosangue помітили під час тестування (Відео)

Минув деякий час від тоді, як Ferrari анонсувала Purosangue в 2018 році. З того часу практичний чотиридверний позашляховик італійської марки був помічений кілька разів в ході його розробки.

Зовсім недавно Purosangue був помічений під час тестів в кузові Maserati Levante, але з необхідними доробками. Тепер з’явилося нове шпигунське відео, на якому продемонстрований Purosangue, спійманий на дорогах загального користування.

Слід зазначити, що цей тестовий мул Purosangue дуже схожий на той, який ми бачили ще в червні, але тепер на ньому встановлено насадки на вихлопні труби нормального розміру.

Шпигунське відео дуже коротке, на відміну від попереднього, коли кросовер був спійманий під час тренування в Фьорано. Проте, ми вже дещо знаємо про Purosangue, грунтуючись на попередній заяві Ferrari.

Незважаючи на вигляд Levante, Purosangue буде зовсім іншим автомобілем, який побудований на іншій платформі. Додані розширювачі крил на тестовому мулі припускають, що у кросовера Ferrari буде більш широка колія, в той час як вихлопні труби вказують на те, що Ferrari не замінить GTC4Lusso.

Раніше Ferrari підтвердила, що Purosangue матиме «кілька силових агрегатів з найвищою питомою потужністю плюс електродвигун». Може йтися як про V6 і V8, але ми очікуємо і V12 з кращими характеристиками, пару якому складе електродвигун. Проте, очікується, що Purosangue буде конкурувати з Lamborghini Urus і Aston Martin DBX.

З огляду на те, що компанія все ще проводить тести своєї моделі, не чекайте, що Ferrari представить Purosangue в цьому році. Якщо італійська марка буде слідувати своїм первинним графіком, очікується, що кросовер з’явиться в 2022 році, а продаватися буде як модель 2023 року.


Не пропустіть