Nissan оновив бюджетний кросовер Kicks (Фото)

Реформена версія «паркетника» нещодавно була представлена ​​в Таїланді і США, а тепер прийшов і китайський варіант, виробництвом якого займається спільне підприємство Dongfeng Nissan.

Місцеве оновлення вирішили провести за тією ж схемою, яку використовували для Kicks в інших країнах. Кросоверу дісталися нові світлодіодні фари, інші бампери і збільшена в розмірах радіаторна решітка.

Задні ліхтарі змінили «начинку», а під ними встановили червону перемичку, яка носить виключно декоративну функцію.

Не оминули зміни й інтер’єр. Кросовер оснастили іншим центральним тунелем, а також наділили його сучасною мультимедійною системою і електронним гальмом стоянки. Головною «фішкою» китайського Kicks, якої немає у глобальній версії цієї моделі, став люк з електричним приводом.

Двигун вирішили залишити колишнім. У «Піднебесній» Nissan Kicks продається виключно з півторалітровим 122-сильним мотором, тоді як в інших країнах цього кросоверу покладено старіший 1,6-літровий агрегат. Як трансмісії запропонована як «механіка», так і варіатор, а привід може бути тільки переднім.

У продаж на китайському ринку оновлений Nissan Kicks надійде в жовтні цього року. Ціни поки не оголошені, але за дореформений кросовер там зараз просять від 15 тисяч доларів


Не пропустіть