Бюджетний кросовер Duster перетворили в фургон (Фото)

Компанія Dacia опублікувала рекламний ролик, в якому повідомила, що недавно оновлений кросовер Duster тепер представлений у вигляді комерційного автомобіля зі збільшеним багажним відсіком і підвищеною вантажопідйомністю. Домогтися таких змін вдалося за рахунок видалення другого ряду сидінь. В результаті вийшов кросовер з великим вантажним відсіком, що має рівну підлогу.

Нагадаємо, що в рамках останнього рестайлінгу Duster отримав перероблену радіаторну решітку, фари головного світла з Y-подібними світлодіодними стрічками і чорну накладку на передній бампер. Причому останнє характерно саме для комерційної версії кросовера. У стандартній модифікації на передньому бампері присутні сріблясті накладки.

Інтер’єр комерційного кросовера витриманий в тій же стилістиці, що і у рестайлінгового Duster. Зокрема, новинка отримала недавно перероблені передні крісла і покращений мультимедійний комплекс з сенсорним монітором на 8 дюймів і підтримкою мобільних гаджетів. Об’єм вантажного відсіку у комерційного Duster досягає 1623 літрів, а розмір корисного навантаження становить 503 кілограми. Додатково для новинки підготували затінене захисне заднє скло.

Комерційний Duster запропонований в двох модифікаціях за ціною від 12 795 фунтів стерлінгів (461 тисяча гривень). За замовчуванням кросовер оснащується круїз-контролем, сталевими дисками на 16 дюймів, Електрорегульованими передніми склами і кондиціонером. За доплату можна придбати легкосплавні колеса, камеру заднього виду, хромовану радіаторну решітку та інші опції.

Комерційний Dacia Duster доступний з тим же набором силових агрегатів, що і звичайний кросовер. За замовчуванням румунська модель поєднується з 89-сильним безнаддувним двигуном об’ємом 1 літр, що розвиває до 160 Н*м тяги. Цей агрегат комплектується 6-швидкісною «механікою». У більш дорогих модифікаціях встановлюється 1,3-літровий турбодвигун, що видає в залежності від версії до 128 або 148 к.с. потужності. Також в моторну гамму включений турбодизель об’ємом 1,5 літра, що розвиває до 113 к.с. З останнім агрегатом можна придбати за доплату повний привід з центральним диференціалом.


Не пропустіть